Routebeschrijving

Vanuit Hengelo

De Hengelosestraat richting Enschede volgen, langs de Universiteit Twente, tot de eerste verkeerslichten in Enschede. Vlak na deze verkeerslichten kunt u ons vinden in het vijfde huis aan de rechterkant van deze weg, tegenover een bushalte en het G.J. van Heekpark.

Vanuit Oldenzaal

Komende vanuit Oldenzaal rijdt u over de Oldenzaalsestraat tot aan de tweede kruising met verkeerslichten. U slaat hier rechtsaf (richting Universiteit) en gaat de Lasondersingel op, die overgaat in de Boddenkampsingel. U rijdt deze straat uit tot een grote kruising met verkeerslichten (aan uw linkerzijde Auto Bleeker Enschede) en u slaat rechtsaf. U bent dan op de Hengelosestraat en u vindt Han Dunhof Arbeidsrechtadvocaat aan de linkerzijde, vlak vóór de volgende verkeerslichten, tegenover een bushalte en het G.J. van Heekpark.

Vanuit Almelo/Deventer (A35, na A1)

Via de A1 en A35 (vergeet de afslag naar Enschede niet!) naar Enschede. Op de A35 neemt u de afslag ‘Enschede West, Universiteit’. U rijdt rechtdoor de ‘Westerval’ helemaal uit tot de T-splitsing. (bij meerdere verkeerslichten rechtdoor). Hier slaat u linksaf (= Volksparksingel). Dan bij de 2e verkeerslichten linksaf onder het spoor door (= Tubantiasingel). Bij de volgende verkeerslichten slaat u linksaf, de Hengelosestraat in. Han Dunhof Arbeidsrechtadvocaat vindt u na ± 280 m aan uw linkerhand (nr. 187).

Per openbaar vervoer

Vanaf NS-station Enschede vertrekt buslijn 3 richting Hengelosestraat. Als u uitstapt bij de bushalte ‘Goolkatenweg’ ligt Han Dunhof Arbeidsrechtadvocaat aan de overkant van de straat.

Kaart